Karssen Makelaars | NVM aankoopmakelaar Zwolle

De beste deal voor het beste huis?

 

Karssen Makelaars koopt regelmatig huizen aan. Dit doen wij anders en beter dan anderen. Hoe?

Met name in een hectische woningmarkt waarbij de vraag fors groter is dan het aanbod is het voor kopers een zoektocht om het juiste huis te vinden. Wij weten als geen ander waar de huizen op de markt komen en volgen de woningmarkt dan ook nauwlettend. Hebt u eenmaal uw droomhuis gevonden, maar u bent een van de vele geïnteresseerden? Schakel juist dan de expertise in van Karssen Makelaars... U komt dan ongetwijfeld in een betere en meer zekere positie terecht met uiteindelijk altijd een positief resultaat!

 

Wij werken nooit op no cure - no pay basis. Dit is gegarandeerd een reden om aan objectiviteit van een makelaar te twijfelen. Wij denken dat u gebaat bent bij een koopbeslissing waarin u volledig neutraal wordt geadviseerd. Daarom betaalt u Karssen Makelaars voor iedere bezichtiging die wij samen doen. De kosten hiervoor vallen mee en zijn op basis van kostprijs benadering.

 

Wanneer u besluit samen met ons uw droomhuis aan te kopen dan gaan wij ons richten op de verkoper of zijn makelaar en zullen wij voor u de beste deal proberen te sluiten. Hierin is niet alleen het bedrag belangrijk. Ook uw voorwaarden om tot een zorgeloos proces te komen nemen wij hierin mee. Voor de aankoopbegeleiding rekenen wij een vast bedrag in combinatie met een 'fee' per bezichtiging of als de situatie er naar is een percentage over het onderhandelingsresultaat in combinatie met een minimum bedrag. Vooraf spreken wij met u af wat in uw geval de beste werkwijze en courtage is. 

 

aankoopmakelaar zwolle

"

Het geld dubbel en dwars waard"

Vraag een offerte aan


Verkoop Koop Taxatie Huur Contact