Karssen Makelaars | NVM verkoopmakelaar in Zwolle

Resultaat vraagt om meer dan een makelaar.
Wilt u uw huis goed verkopen? Dan heeft u meer dan een makelaar nodig. Namelijk ook een succesvolle verkoper. Een partner die de juiste koper kan traceren, inschatten, 
prikkelen en overtuigen. Daarom vindt u bij ons de ideale combinatie: plaatselijk zeer bekend team met de juiste expertise, én een verkoper die overtuigt. Wij houden van ons vak, en we vinden dat verkoopresultaat daar bij hoort. U toch ook? Bijzondere verkoop | erfenis / nalatenschap


Wat kan Karssen Makelaars voor u betekenen als een woning vanuit de erfenis / nalatenschap moet worden verkocht? Gezien onze ruime ervaring en natuurlijke drang om onze opdrachtgevers volledig te ondersteunen en ontlasten tijdens het verkoopproces, kunnen wij met een gerust hart stellen dat u bij ons in goede handen bent. 


Wij hebben goede contacten met schoonmaakbedrijven, ontruimingsbedrijven en notarissen, waardoor wij u kunnen adviseren en anticiperen op alles wat nodig is om de woning in verkoop te zetten. Dat wij hiervoor net iets meer doen dan in andere gevallen dat vinden wij alleen maar prettig. Wij ontzorgen u volledig, zodat u zich kunt storten op alle andere zaken in deze toch al moeilijke tijd.


Extra aspecten bij verkoop vanuit een erfenis / nalatenschap:

Denk hierbij aan het verzamelen van de juiste documenten. Wij schakelen graag met uw notaris om ervoor te zorgen dat alles correct is vastgelegd. Maar ook het schoonmaken van het huis of het ordenen van de tuin zodat we de beste voorbereiding hebben voor de woningfotografie en de bezichtigingen. Bij verkoop zal er een koopcontract met extra clausules worden opgesteld, waarin uw rechten en aansprakelijkheden goed zijn vastgelegd. Zodra de woning is verkocht zal het huis ook moeten worden leeggehaald, u levert immers leeg en ontruimd op. Ziet u dit zelf niet zitten? 

Wij brengen u graag in contact met de juiste partij om dit voor u te doen. 


Wanneer een verkoop van de woning vanuit de erfenis / nalatenschap voor u aan de orde is, vraagt u ons gerust om een kennismakingsgesprek. Wij leggen u graag uit wat wij allemaal voor u kunnen betekenen en waarin wij u kunnen ontlasten.Het begint met een prettig gesprek

Wilt u weten hoe wij uw huis gaan verkopen? En wie we precies zijn? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor een eerste kennismaking.
Samen bespreken we de reden van de verkoop en de verkoopmogelijkheden van het huis. Ook adviseren we in de aanpak. Dit is bij ieder huis weer anders. Heeft u een goed gevoel bij Karssen Makelaars, dan gaan we aan de slag om ook uw woning beter te verkopen.


Marketing

Onze marketing is gebaseerd op creativiteit. De specifieke kwaliteiten van uw woning moeten optimaal tot hun recht komen. Uw huis staat volop in de schijnwerpers. Denk hierbij aan Funda, social media, onze eigen website, onze etalage of het plaatselijke krantje...  Door slimme acties en natuurlijk de inzet van ons uitgebreide netwerk in en om Zwolle. Dat alles met één doel: beter verkopen!

 

Waarom kopers voor úw woning kiezen

Wie een koper wil vinden, moet weten wat de kwaliteiten van het huis zijn. Waarom zou die koper voor úw huis kiezen? Karssen Makelaars geeft uw huis stopping power door uitstekende marketing, super goede bezichtigingen en creëert overtuigende argumenten voor de koop. In nagenoeg alle gevallen kiezen wij voor bezichtigingen op afspraak en geen open huis, voor iedere koper is er daardoor volop aandacht en daardoor kunnen onze makelaars hun overtuigende kwaliteiten inzetten. Veel kopers kiezen later ook voor Karssen Makelaars, omdat ze ervaren hebben dat wij daadwerkelijk beter verkopen. 


Huis verkopen in Zwolle

Ook in de huidige woningmarkt waarbij er soms vele kopers zijn voor slechts 1 woning of er soms geen lijkt te zijn, lukt het de makelaars van Karssen Makelaars keer op keer huizen te verkopen, in de meeste gevallen voor de gestelde prijs of zelfs nog boven de vraagprijs. Dit wilt u toch ook? 


Een koper voordat de verkoop start?

Zou hij er toevallig al zijn, die potentiële koper? Is hij in beeld, voordat het verkooptraject begint? Zo'n kandidaat moet je als makelaar paraat hebben. We weten precies wie wat zoekt. En of er misschien direct, of op korte termijn al een goed bod mogelijk is. Met ons fijnmazige netwerk in en om Zwolle kunnen we direct een inschatting maken of er al kandidaten voor uw woning in de markt zijn. Op die manier is soms al verkoop mogelijk zonder marketingkosten. Ook bespreken we samen met u of het verstandig is om al direct met een koper in zee te gaan... misschien kunnen wij op andere wijze een nog beter resultaat voor u behalen!

"

Het geld dubbel en dwars waard" 

Vraag een offerte aan


Verkoop Koop Taxatie Huur Contact